Over mijzelf

pasfoto esther

 

Mijn naam is Esther Bon. Waar ik eerst zelf geboeid raakte door de leer van voetreflexmassage ontvang ik nu met veel plezier mensen in mijn praktijk in Breezand om hen te laten ervaren wat voetreflextherapie voor hen kan betekenen.

 

Na een cursus voetreflexmassage heb ik een opleiding tot therapeut gevolgd bij de School voor Voetreflexologie. Deze opleiding combineert voetreflexologie met medische vakken: de klacht en het lichaam worden gezien als één samengaand geheel. De behandelmethodes gaan uit van een combinatie van Oosterse en Westerse geneeswijzen.

 

Met mijn praktijk ben ik aangesloten bij de NVVT, de Nederlandse vereniging van voetreflextherapeuten. Van deze vereniging ben ik ruim drie jaar voorzitter geweest. In september heb ik het stokje overgedragen aan de nieuwe voorzitter. Via de vereniging blijf ik op de hoogte van de ontwikkelingen binnen voetreflextherapie en ik volg met regelmaat bijscholingscursussen. Daarnaast wisselen de leden regelmatig ervaringen uit.

Ik ben lid van “Verbinden in de zorg”, een vereniging voor alle therapeuten in de gemeente Hollands Kroon.

Op dit moment zit ik ook in de leesclub van de NS Publieksprijs. Want van zowel voetreflex als boeken word ik erg blij. Houdt u ook zo van lezen en wilt u kans  maken op een jaar lang gratis boeken en gratis reizen met de trein, breng dan u stem uit via de boekenlink van de NS Publieksprijs (u kunt stemmen tot 21 november). Lees hier het artikel uit het Helders Weekblad van 8 november: Leesclub heeft uw stem nodig.